Lezingen

 

Webinar Davis®-methode voor ADHD - 8 april om 20:00 uur

Met meer plezier en gemak leren? Je aandacht bij een (saaie) taak kunnen houden? Oorzaak en gevolg kunnen overzien? Allemaal doelen die je kan stellen voor een Davis-counseling. Meer weten over de methode en of deze geschikt is voor jou of voor jouw kind? Davis® counselor Els Neele vertelt er over in deze webinar. 

Deelname is gratis. De webinar duurt ongeveer een uur. Aan het eind van de webinar is het mogelijk om een belverzoek in te dienen om al je vragen privé te stellen.

Geef je snel op via: https://vereniging-voor-davis-counselors.webinargeek.com/en-davis-adhd-programma-8-april

 

Webinar Davis® autisme programma's - 6 april 20:00 uur

Tijdens het webinar maak je kennis met de verschillende Davis® Autisme programma’s. Deze hebben als doel om vollediger deel te kunnen nemen aan het leven. Je krijgt een inkijkje in de Davis-visie op autisme en hoe de Davis-methode invloed kan hebben op iemands autisme.

De lezing is interessant voor ouders, begeleiders, professionals en mensen met autisme.

De lezing start om 20:00 uur. Graag vooraf opgeven in verband met beperkt aantal deelnemers via: https://vereniging-voor-davis-counselors.webinargeek.com/gb-davis-autisme-programma-s

Kijk voor meer informatie over Davis autisme op www.davisautisme.nl. Deze webinar wordt gegeven door Davis-counselor Gerda Bosma.