Lezingen

Webinar Davis® Stepping Stones autisme programma's - 29 maart 20:00 uur

 

Kan jouw kind taken niet uitvoeren die leeftijdsgenoten wel kunnen, zoals zelf brood smeren? Is je kind vaak overprikkeld of boos? Veel kinderen met autisme lukt het niet om belangrijke stappen in hun ontwikkeling te zetten en zijn daardoor bijvoorbeeld minder zelfstandig dan leeftijdsgenoten. Daarnaast zijn overweldiging en overprikkeling voor veel kinderen en hun ouders een bekend probleem, met veel stress en soms zelfs woedeaanvallen als gevolg.
 
Speciaal voor jonge kinderen met autisme is het Davis® Stepping Stones programma ontwikkeld door Ron Davis. Ron heeft zelf autisme en heeft een programma ontwikkeld vanuit zijn eigen ervaring en hoe hij zelf als kind ondersteund had willen worden. 
 
Het stepping stones programma kan één op één doorlopen worden met een Davis autisme counselor of via een online workshop voor ouders. Tijdens de workshop volg je wekelijks een sessie van twee uur gedurende drie maanden, na elke sessie kan je weer een stukje van het programma met je kind doorlopen.
 
Wil je weten of dit programma iets voor jou en jouw kind is? Schrijf je dan nu in voor het webinar: https://vereniging-voor-davis-counselors.webinargeek.com/en-davis-stepping-stones-programma

 

Webinar Davis® autisme programma's - 30 maart 20:00 uur

Tijdens het webinar maak je kennis met de verschillende Davis® Autisme programma’s. Deze hebben als doel om vollediger deel te kunnen nemen aan het leven. Je krijgt een inkijkje in de Davis-visie op autisme en hoe de Davis-methode invloed kan hebben op iemands autisme.

De lezing is interessant voor ouders, begeleiders, professionals en mensen met autisme.

De lezing start om 20:00 uur. Graag vooraf opgeven in verband met beperkt aantal deelnemers via: helderopgelost@ziggo.nl 

Kijk voor meer informatie over Davis autisme op www.davisautisme.nl. Deze webinar wordt gegeven door Davis-counselors Irma Lammers en Mieke Verhallen

 

Webinar Davis®-methode voor ADHD - 8 april om 20:00 uur

Met meer plezier en gemak leren? Je aandacht bij een (saaie) taak kunnen houden? Oorzaak en gevolg kunnen overzien? Allemaal doelen die je kan stellen voor een Davis-counseling. Meer weten over de methode en of deze geschikt is voor jou of voor jouw kind? Davis® counselor Els Neele vertelt er over in deze webinar. 

Deelname is gratis. De webinar duurt ongeveer een uur. Aan het eind van de webinar is het mogelijk om een belverzoek in te dienen om al je vragen privé te stellen.

Geef je snel op via: https://vereniging-voor-davis-counselors.webinargeek.com/en-davis-adhd-programma-8-april